Купи!

SHAKE IT 2250G

2.590,00 ден

Опис

REAL PHARM SHAKE IT ПРОТЕИН

ОПИС НА ПРОИЗВОДОТ
Дали барате еден додаток кој ќе ви овозможи да го искористите потенцијалот на сите најважни протеински фракции? Real Pharm Shake е единствениот протеински микс кој содржи состојки со највисок квалитет во пропорции совршено прилагодени на вашите потреби!
Протеинските додатоци достапни на пазарот се карактеризираат со различен квалитет, што е директно одговорно за нивната ефикасност. Real Pharm Shake е единствениот мешан додаток кој содржи дури 7 протеински фракции во совршено прилагодени пропорции. Овие протеински фракции активно ги штитат мускулните протеини од катаболизам и се неопходни за регенерација на вашето тело!
Групата од 7 протеински фракции комбинирани во еден додаток ви овозможува ефикасно да ги поддржувате природните анаболни процеси и да заштитите од мускулен катаболизам. Во нашиот производ нема да најдете никакви непотребни адитиви како што се јаглехидрати, масти или полнила кои се заменети со активни состојки! Ние сме една од ретките компании на пазарот која нуди најчисти и правилно избалансирани додатоци со докажана ефикасност.
СО ПОТРЕСЕТЕ ГО ДОБИВАТЕ
– Најбрзо можно закрепнување после тренинг
– Поддршка на анаболни процеси
– Брзо зголемување на мускулите
– Подобрени параметри на јачината
– Заштита на мускулните протеини од катаболизам
ПРЕПОРАКИ ЗА УПОТРЕБА
Real Pharm Shake е единствениот протеински додаток кој може да се користи во секое време од денот од страна на аматерски и професионални спортисти, како и од оние на кои им е потребна посебна диета како поддршка за време на нивниот период на опоравување по сериозна болест што доведе до мускулна маса загуба.

Active ingredients

Active Ingredients 100 g 

 

30 g 

(1 porcja)

90 g 

(3 porcje)

WPC80 whey protein concentrate 

WPI90 whey protein isolate

Micellar casein

Whey protein hydrolyzate

Beef protein hydrolyzate

Egg albumin

Calcium Caseinate

 

49 g

20 g

10 g

2 g

6 g

2 g

8 g

 

14,7 g 

6 g

3 g

0,6 g

1,8 g

0,6 g

2,4 g

44,1 g 

18 g

9 g

1,8 g

5,4 g

1,8 g

7,2 g

AMINO ACID PROFILE

 AMINO ACID PROFILE
Amino acids w 100 g Amino acids w 100 g
Isoleucine 5,58 g Arginine 2,96 g
Leucinec 10,28 g Asparagine 9,03 g
Lysine 9,43 g Cystine / Cysteine 2,42 g
Methionine 1,98 g Glutamic acid 15,17 g
Phenylalanine 3,46 g Glycine 2,77 g
Threonine 6,55 g Histidine 1,78 g
Tryptophan 1,69 g Proline 5,50 g
Valine 5,55 g Serine 4,18 g
Alaninev 4,92 g Tyrosine 2,81 g

Nutrition Values

w 100g w 30g
Energy value 381kcal/1592kj 114 kcal/478 kj
Fat 5,13g 1,5g
incl. saturated fatty acids 2.1g 0,6g
Carbohydrates 3,64g 1,1g
incl. sugars 1,1g 0,3g
Dietary fiber 0,0g 0,0g
Protein 80g 24g
Salt 1,5g 0,5g

Бренд

Real Pharm