Купи!

REAL PHARM TESTO BOOSTER 180 CAPS.

1.390,00 ден

Опис

Тесто Бустер  Додаток на исхрана.Testo Booster е додаток во исхраната во капсули наменет за и професионални и аматери спортисти, дополнувајќи ја својата исхрана со растителни екстракти, ДАА, цинк и магнезиум.

Состав: аспарагинска киселина (DAA), магнезиум карбонат (магнезиум), екстракт од семе од тилчец DER 4:1 (Trigonella foenum graecum), екстракт од трибулус  терестис (Tribulus terrestris) стандардизиран до 65% сапонини, екстракт од мака DER 4:1 (Lepidium meyenii), желатин (лушпа од капсула), семки од тиква екстракт DER 10:1 (Cucurbita pepo), корен од женшен во прав (Eleutherococcus senticosus), пила палмето екстракт DER 4:1 (Serenoa repens), екстракт од зимска цреша (Withania somnifera)

Активни состојќи 1 капсула 6 капсули
ДАА 250mg 1500mg
Магнезиум 66.6mg 400mg
Екстрат од тилчец 66.6mg 400mg
Трибулус терестис екстрат
Стандардизирано до 65% спонис 50mg 300mg
Мака екстрат ДЕР 4:1 50mg 300mg
Екстрат од семе од тиква дер 10.1 25mg 150mg
корен од женшен во прав 25mg 150mg
Eкстрат од ашваганда
Стандардизирано до 1.5% анолиди 10mg 60mg
Цинк 2.5mg 15mg
Екстрат од црн пипер
Стандардизирано до 95% пиперин 1.67mg 10mg
Eкстрат од палмето дер 4.1 20mg 120mg

Бренд

Real Pharm