Купи!

PRIME WHEY 2 KG

3.490,00 ден

Опис

  • Помага во зголемување на големината и силата на мускулите
  • Содржи изолат од сурутка
  • Богата со BCAA (Л-леуцин, Л-валин и Л-изолеуцин)
  • Нула додаден шеќер

Бренд

QNT