Купи!

METAPURE ZERO CARB WHEY, 2000 G

4.490,00 ден

Опис

Без јагленохидрати, без шеќери, без масти, без лактоза!

Ако барате врвен изолат од сурутка без јагленохидрати и останати штетни додатоци ова е производ токму за вас. Со таа цел QNT, кој одлично ги познава потребите на спортистите, создаде производ кој се вика Metapure Zero Carb Whey Isolate, најчистиот што може да се најде на пазарот, направен од изолат од сурутка кој вашиот организам го снабдува само со најчисти и најквалитетни хранливи материи.

Овој додаток во исхраната е одличен партнер на спортистите и други лица кои сакаат да го изгубат вишокот масти без губење на мускулниот потенцијал преку правилна исхрана и редовно вежбање. Metapure Zero Carb претставува врв на технологијата поради својот единствен начин на произведување. Лесно се раствора, едноставно се меша, не предизвикува тегоби во желудникот и е богат со есенцијални амино-киселини. Протеинот придонесува кон раст и одржување на мускулите. Неговата предност е во тоа што не содржи јагленохидрати, масти, шеќер и лактоза кои би го успориле вашиот напредок.

Употреба:

Измешајте 1-2 дозерки (30-60г) со 250-500 мл вода неколку пати на ден. Најдобро би било помеѓу оброците, а посебно по вежбање.

Состав:

Просечни нутритивни вредности                                      /30г                 /63г**            /100г

Енергетска вредност                                                           110 kcal /         230 kcal /     365 kcal /

                                                                                               (458 kJ)            (962 kJ)       (1528 kJ)

Протеини                                                                               24,7г                51,8г              82,2г

Јагленохидрати                                                                      1,5г                   3,1г               4,9г

Масти                                                                                    ˂ 1г                     1,2г               1,9г

Л-леуцин (BCAA) природен извор*                                                               2321мг               4874мг         7737мг

Л-валин (BCAA) природен извор*                                            1319мг                2920мг        4635мг

Л-изолеуцин (BCAA) природен извор*                                    1467мг                3081мг        4891мг

Профил на амино-киселини      /63г**      /100г                                             /63г**            /100г

Л-глутамична киселина           9418мг  14949мг     Л-аргинин                   1088мг        1727мг

Л-пролин                                   2585мг    4104мг     Л-метлонин                1282мг        2035мг

Л-лизин                                     3974мг    6308мг     Л-хистидин                  929мг         1474мг

Л-аспартична киселина           5856мг    9296мг     Л-аланин                     2851мг        4525мг

Л-тирозин                                 1527мг    2424мг     Глицин                          453мг          719мг

Л-фенилаланин                        1639мг    2602мг     Л-триптофан                737мг         1169мг

Л-треонин                                 2731мг   4334мг      Л-цистеин                  1257мг         1996мг

Рок на употреба: Видете на пакувањето

Произведено во ЕУ и дистрибуирано од: QNT – 6536 Donstlennes (Белгија)

QNTSPORT.com

Пакување: 2000г

Бренд

QNT