Купи!

ANIMAL WHEY PROTEIN 2,3 KG – UNIVERSAL NUTRITION

3.690,00 ден

Опис

ANIMAL WHEY Universal Nutrition – е меѓу најдобрите протеини од сурутка на пазарот. Во својот состав содржи дигестивни ензими за да се подобри варењето на храната. Еден од најбараните видови на протеини одсекогаш бил и ќе биде сурутката. Протеинот кој се содржани во сурутката брзо се апсорбира од телото и мускулите. Со други зборови, сето ова значи дека вашето тело го користи секој грам на протеини и вода кон поефикасни резултати.

Бренд

Animal